Elérhetőségeink

Villány: +36-30/663-7382
Siklós: +36-30/663-7381
E-mail: info@bi-bor.hu 
Vásárlói fiók

E-mail cím:

Jelszó:

Egyedi feliratozású kartondobozba csomagolná termékeit?

Akinek borászati vállalkozása van, ráadásul viszonteladóknak is szállíttatja termékeit, tisztában van vele, hogy mennyi mindenre kell odafigyelni annak érdekében, hogy tökéletes állapotban kerüljenek az italok a boltok polcaira. Ha Önnek is számít minden apró mozzanat, és nem bízná a véletlenre a borok csomagolását, rendeljen kartondobozt kínálatunkból!

A kartondobozokkal garantált a biztonságos szállíttatás, ugyanis a dobozok belsejében nem törhetnek el az üvegek, ráadásul egyszerre akár több termék is elhelyezhető bennük, így garantált a biztonságos és egyszerű szállítás.

Mivel a kartondobozok nélkülözhetetlenek egy borászati vállalkozás kelléktárából, szeretnénk megkönnyíteni ügyfeleink helyzetét azzal, hogy nemcsak biztosítjuk a dobozokat, hanem igény szerint feliratozzuk is, így a csomagolás nívóssá válik, és vesződnie sem kell a kartondobozok utólagos feliratozásával.

Igényelje kedvező áron egyedi kartondobozait borászati webáruházunkból! Rövid határidővel, színvonalas szolgáltatás keretein belül elkészítjük Önnek a szükséges tároló és szállító eszközöket!

A bortartályok sokoldalúságáról

Egy bortartálynak igazán sokoldalúnak kell lennie, hiszen védi a bort, teret ad az erjedéshez, de a kóstoláshoz is hozzáférést biztosít. Ahhoz, hogy ezeknek a feltételeknek mindegyike teljesülhessen, a megfelelő bortartályt kell kiválasztani!

A manapság kapható bortartályok között már bátran válogathatunk, hiszen nem csak anyagukban, de felépítésükben is többfélét kínálnak a gyártók. A bortartály készülhet műanyagból, de lehet az alapanyaga rozsdamentes, saválló acél is. Érdemes úszófedeles változatot vásárolni, hiszen ennek a kiegészítőnek megvannak a maga előnyei: egyszerre biztosítja a bornak az ideális környezetet, a légmentességet, de a szőlős gazdának is hozzáférést biztosít.

Amennyiben műanyag bortartályon gondolkodunk, ebből is válasszunk olyat, amin elhelyezhető kóstoló csap, szintjelző és légzőszelep, valamint úszófedél, ami már paraffinolaj nélkül is légmentesen lezárható. Könnyű, ellenálló, egyszerűen kezelhető, mégis sokoldalú bortartályokért keressen minket bizalommal!

Milyen az ideális boros tartály?

Egy tapasztalt borász tisztában van azzal, hogy italainak színvonala nemcsak a szőlőterméstől függ, hanem azoktól a berendezésektől és eszközöktől is, amelyet felhasznál a borkészítés során. E téren rendkívül mérvadó tényezőnek számítanak a boros tartályok, ezért nem mindegy, hogy honnan kerülnek beszerzésre és milyen minőséget képviselnek.

Az ideális boros tartály válogatott alapanyagokból kerül legyártásra, amire azért van szükség, mert a bor előállítása számtalan kémiai folyamatot foglal magába. Egy silány minőségű boros tartály nem tudja megállni a helyét, alapanyaga a kémiai folyamatok miatt elkezd feloldódni, ami a borba kerül, ez pedig nemcsak rendkívül káros az egészségre, hanem rossz ízűek is lesznek az italok.

Mivel tisztában vagyunk a boros tartályok funkciójával, választékunkban csakis magas minőséget képviselő, megbízható termékeket találhat e kategórián belül is. Fedezze fel kínálatunkat, vagy, ha bármelyik boros tartállyal kapcsolatban kérdése lenne, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Bag in box zacskóval a gazdaságos csomagolásért!

Mi is az a bag in box zacskó, mire való, és mi köze a borkészítéshez? A bag in boxot érdemes Önnek is megismerni és használni, hiszen forradalmian új vonalat képvisel a csomagolás területén. Természetesen a boros üvegekről nem kell lemondani, de ha olcsóbb és gazdaságosabb megoldások is érdeklik, akkor mindenképpen ismerje meg a bag in boxot!

Mikor érdemes megfontolni a bag in box zacskó használatát? Különösen akkor előnyös ebbe a csomagolásba tölteni a bort, ha nagyobb kiszerelésben szeretnénk értékesíteni azt, például szórakozóhelyek, éttermek számára. A bag in box zacskó tulajdonképpen egy csapra csatlakoztatható metallizált zsák, amit kartondobozban lehet elhelyezni. A zsák védi a bort a levegőtől, és biztosítja, hogy az ne oxidálódjon, valamint a fénytől is óvja. Így a bor minősége felbontás után sem romlik majd. Meleg és hideg italok, folyadékok töltésére is alkalmas, ha kifogyott eldobható, környezetbarát, újrahasznosításra alkalmas anyagról van szó.

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és próbálja ki Ön is a bag in box zacskót!

Nincs ideje borászati eszközeinek beszerzésére?

Aki borászként tevékenykedik, tisztában van azzal, hogy bizonyos időszakokban egy perc megállás sincsen munkájában, pedig fontos lenne, hogy a munkaeszközeinek beszerzésére is jusson ideje. Ezt viszont elég nehéz úgy kivitelezni, hogy éjszakába nyúlóan foglalkozik a borászat ügyeivel. Ha Ön is időhiányban szenved, de megbízható helyről szeretné beszerezni a munkájához szükséges eszközöket, döntsön borászati webáruházunk mellett!

Borászati webáruházunkkal csakis előnyökre tehet szert, hiszen akár az éjszaka közepén is megtekintheti kínálatunkat, ehhez pedig még autóba sem kell ülnie, így stresszmentesen és kényelmesen vásárolhat választékunkból. Mivel tudjuk, hogy egy internetes rendelés tartogathat buktatókat, mi rugalmasak vagyunk, vagyis ha mégsem azt kapná, mint amire szüksége lett volna, akkor sem kell csüggednie, ugyanis mindent biztosítunk a cseréhez.

Fedezze fel borászati webáruházunkat! Ha vásárlás előtt kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Borászati kellékekre lenne szüksége?

A jó bor a kezdetektől fogva törődést és odafigyelést, valódi szeretetet igényel, aminek eredményeképpen minőségi ital kerül majd a palackokba. Ez a törődés már a szőlőtőkék gondozásánál elkezdődik, és a szüretelésnél sem marad el.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vásárolja meg minden olyan borászati kellékét, amivel elkészítheti idén is a legjobb borát, amire büszke lehet! Termékeink között nagyszerű szüreti eszközöket is talál, amikkel minden szőlőfürtöt leszüretelhet anélkül, hogy ártana vele a szőlőfürtnek, vagy pedig magának a szőlőtőkének. Metszőollók, tárolók, ágvágók, hordók, permetezőgépek, oltókések, és még sok egyéb borászati kellék, amit nem nélkülözhet a szüret alkalmával.

Szerezze be már most, hogy később, amikor már beköszönt az ősz, ne kelljen ezzel foglalatoskodnia és minden a terv szerint haladhasson! Webáruházunkban minden borászati kelléket kedvező áron rendelhet meg! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

A minőségi vetőmag fontosságáról röviden

A minőségi vetőmag fontosságáról rövidenAzok az emberek, akik kellően jártasak a mezőgazdaság terén, tisztában vannak azzal, hogy a vetőmagok megvásárlását nem bízhatják a véletlenre, ugyanis ellenkező esetben komoly károkat okozhatnak nemcsak a gazdaságnak, hanem a későbbi fogyasztók számára is. Mivel ennyire központi szerepet töltenek be a vetőmagok, elengedhetetlen, hogy csakis megbízható helyről szabad vásárolniuk a gazdáknak.

Mostanság sokat lehet hallani arról, hogy a vetőmagokat hamisítják, így már ezért is fontos, hogy csakis jól ismert, mások által már letesztelt helyről kerüljenek beszerzésre a vetőmagok. Érdemes tájékozódni és naprakésznek lenni a hamisítványokkal kapcsolatban, így biztos elkerülheti a hibás termékeket.

A vetőmagok szerepének fontosságával mi is tisztában vagyunk, ezért nálunk csakis magas színvonalat képviselő termékeket találhat a kategórián belül. A célnak megfelelően többféle kiszerelés és típus közül válogathat nálunk, ismerje meg termékeinket! Ha a vásárlás előtt kérdése lenne, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Növényvédelem permetezéssel!

A szőlőből akkor lesz bőséges termés és finom, zamatos bor, ha azt féltő gonddal őrzik a szőlősgazdák. Ez nemcsak azt jelenti, hogy gondját viselik a szőlőnek, rendszeresen metszik, locsolják, megszabadítják a gaztól, de az élősködők ellen is felvértezik. Erre való a permetezés.

A permetezés során különféle, erre a célra összeállított vegyszerkeveréket juttatnak ki a növényekre a gazdák, permetezőgépek segítségével. A permetezett növények aztán védettséget élveznek a különféle rovarok és a betegségek ellen is. Ezzel az óvintézkedéssel sok fejfájástól megkímélhetik magukat a szőlősgazdák, és előre biztosíthatják a védelmet egy hirtelen jött járvány vagy nagyobb rovarinvázió idején.

Bátran nézzen körül webáruházunkban, és vásároljon termékkínálatunkból a permetezéshez szükséges kellékeket! Nálunk mindent egy helyen meglel, amire csak szüksége van, így nem marad le azokról az időszakokról, amikor a permetezést meg kell kezdeni. Elérhetőségeinken érdeklődhet a részletekről, bátran keressen fel minket!

Ami nem hiányozhat a szőlészetből: természetes rafia

A természetes rafia egy teljes mértékben természetes anyag, ahogyan az a neve is mutatja. Kedvelt kiegészítője a dekorációs tevékenységeknek, virágkötésnél, díszcsomagolások elkészítésénél is sokoldalúan lehet használni. Nem csak dekorálásra alkalmas, de a szőlészetekben is nélkülözhetetlen kellék.

A természetes rafia segítségével ugyanis a nagyszerűen lehet a szőlőtőkéket kikötözni, rögzíteni, megóvni az elhajlástól. A rafia környezetbarát anyag, nem tartalmaz semmilyen káros, mesterséges anyagot, amikor már nincs rá szükség, azután sem szennyezi a környezetet. Jellegénél fogva a természetes rafia tetszés szerint bontható és felhasználható vastagság, vagy hosszúság alapján.

Keressen meg minket bizalommal, és rendeljen webáruházunkból a szőlőtőkék kötözésére alkalmas természetes kötözőanyagot! Kínálatunkban többféle kiszerelésben is talál rafiát, válasszon igényei szerint!

Ha még kérdése lenne, nem kell mást tennie, csak felvennie velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken!

A honlap üzemeltetője és tartalomért való jogi felelőse: Bí-Bor-Ász Kft.,7773 Villány, Damjanich u. 6/a., info@bi-bor.hu

Adószám: 13442659-2-02, cégjegyzék szám: 02-09-069934, Céget bejegyző bíróság: Baranya Megyei Cégbíróság

VPID szám: 0002882189, műk. eng. szám: 7/2011/B, 248/2011/Ig, KSH törzsszám: 13442659-4661-113-02, FELIR: AA3575033

Telephelyek /személyes átvételi pontok/: 7773 Villány, Szent István utca 35. , 7800 Siklós, Széchenyi u. 11.

Bankszámlaszámaink: CIB 10701214-68938462-51100005

IBAN szám:     CIB HU83 10701214-68938462-51100005      SWIFT: CIBHHUHB

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-57835/2012, iktatószáma:207835/2012/N