Elérhetőségeink

+36 30/680-7022

E-mail: info@bi-bor.hu 
Vásárlói fiók

E-mail cím:

Jelszó:

Ismertetők

Támrendszerekről

Támrendszereket csak a legjobbtól!


A borászatnak Magyarországon komoly hagyománya van. Ebben az ágazatban európai viszonylatban is élen járunk. Ehhez szükséges az a több száz éves tradíció és szakértelem, mely generációról-generációra öröklődve él tovább a borászattal foglalkozókban. Ahhoz, hogy kiváló minőségű magyar bort tudjunk előállítani évről-évre, bizony szükséges, hogy borászati eszközeink is a legkiválóbb minőséget képviseljék, ezzel is garantálva, hogy az elkészült nedű páratlan és utánozhatatlan lesz.

A borkészítés során minden a szüretnél kezdődik. Pontosabban annál a folyamatnál, amikor a szőlő kívánt módon beérik. Ahhoz, hogy szőlőnk egészségesen, a kívánt mértékben tudjon fejlődni, szükség van bizonyos eszközökre, amiket érdemes körültekintően megválogatni, elsősorban szőlőkarókraa, rafiákra, végoszlop feszítő csigára és egyéb eszközökre fektetve itt a hangsúlyt.

Borászati szaküzletünkben mindent megtalálhat, amire szőlészetében szüksége lehet. A legkiválóbb minőségű rafiák, támrendszer eszközök, fa és fém szőlőkarók, minden, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy szőlője a lehető legjobb minőségben érjen meg a szüretre. Ha borászati eszközökre van szüksége, akkor válasszon minket és garantáltan nem fog csalódni!
Tavaszi teendők

Borászati kellékek a tavaszi teendőkhöz


Tavasszal éled a természet, sarjadásnak indulnak az addig téli álmot alvó növények és egy csapásra sok lesz a tennivaló a kertekben, földeken. Előkerülnek a borász eszközök, a szakemberek gondozásba vehetik végre a szőlőföldjeiket, hogy aztán az érett, zamatos szőlőszemekből nemes bor váljon.

Tavasszal a szőlősgazda egyik fő tevékenységét a metszés teszi ki. Márciusban a metszést megelőző teendők egyike az úgynevezett nyitás, majd a trágya leszórása. Meg kell vizsgálni, hogy az egyes rügyek, tőkék hogyan vészelték át a telet. Ahol szükséges, pótolni kell a tél folyamán keletkezett tőkehiányokat, hogy a szőlőtermés ne legyen kevesebb. Ezzel párhuzamosan elkezdődhet az üres boroshordók kénezése, törölgetése is.

Áprilisban aztán rügyduzzadásra végére kell érni a metszésnek és a tőkehiány pótlásnak, ezt követően pedig már el lehet kezdeni kapálni rendszeresen. A metszés után ne feledkezzünk meg a megmaradt vesszők lekötözéséről és a támasztékok, illetve a támrendszer kijavításáról sem.

Ezekhez a tevékenységekhez az összes szükséges borászati kelléket megtalálja és azonnal meg is rendelheti borászati webáruházunkból!


Milyen is a jó metszőolló?

Milyen metszőollót használjunk a szőlőben?

Aki nem gyakorlott a szőlőgazdálkodásban, azt hiheti, nincs jelentősége annak, hogy milyen metszőollót használunk. Tény, ha valakinek évente egy-két alkalommal van szerencséje megfordulni egy szőlősben egy-egy szüretelés alkalmával, akkor ténylegesen nincs jelentősége ennek, ha viszont valaki az év szinte minden napján tevékenyen szorgoskodik a termés gondozásában, akkor viszont számtalan tényezőt figyelembe kell venni a metszőollók kiválasztásánál.


Milyen is a jó
metszőolló?

Elsősorban fontos a komfort, hiszen ha órák hosszat dolgozunk egy nem ideális metszőollóval, akkor a monoton mozdulatok hatására idővel könnyedén megfájdulhat a kezünk és vállunk. Ilyenkor érdemes figyelembe venni, hogy milyen a fogás, mennyire áll rá a kezünk, illetve mekkora súllyal rendelkezik a metszőolló. Nem utolsósorban pedig tanácsos tájékozódni, hogy a kitűzött céloknak megfelelően milyen vágási minőség jellemzi az adott példányt.

Az alábbi linkeken megtalálja metszőollóink széles választékát:

-Professzionális felhasználásra ill.
-Hobbi célra, háztartási felhasználásra


Ha Ön sem szeretné a véletlenre bízni az ideális metszőolló kiválasztását, akkor tekintse meg a honlapunkon található termékek választékát, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

A borászok télen is szorgosan dolgoznak!

A borászok télen is szorgosan dolgoznak!


Sokakban az a tévhit él, hogy egy borászati szaküzlet dolgozói, valamint a borászok a hidegebb időben boldogan lógathatják a lábukat, ám ugyanúgy, ahogy egy tanárnak sincs teljes nyári szünete, a borászoknak sincs téli szünetük. Egy borászatban mindig van mit tenni, és mi el is áruljuk, hogy mit:

  • Először is a szüretelés nem csak a vénasszonyok nyarán, a szép, csillogó októberi napsütésben történő, egy hétvégés, jó hangulatú szőlőtaposás. Persze van minden évben „szüreti mulatság”, és ez önmagában egy jó kedélyű esemény, ám a szüretelés nem csak októberben történik, eltart egészen decemberig.

  • Miután a szüretelésnek vége, a tél első hónapjában a borászok próbálnak folyamatosan metszeni, ahogy azt az időjárás engedi.

  • Egész évben halasztott teendőkre lehet a téli hónapokban sort keríteni, például télen sokkal több idő marad a terület végigjárására. Ilyenkor érdemes jó alaposan megvizsgálni a szőlőst, és a többi gazdával egyeztetni a haszonbérről.

 Ha többet szeretne tudni a borászok téli munkájáról, vagy a borászat egyéb területei iránt érdeklődik, a legjobb helyen jár!

Tudnivalók a szőlő metszéséről

Tudnivalók a szőlő metszéséről

A szőlő azon növények közé tartozik, melyekről bizony egész évben körültekintően gondoskodni kell, és kiszolgálni az igényeit, csak így juthatunk szüret idején gazdag gyümölcsfürtökhöz. A szőlő metszése is ennek a folyamatnak egy kulcsfontosságú eleme.

A metszőolló használata többféleképpen is történhet, aszerint, hogy melyik metszési módot részesítjük előnyben. A szőlő metszésének célja, hogy a hajtásrügyeket termésre kényszerítsük. A szőlőtőkéket a megfelelő metszésmóddal termőegyensúlyban kell tartani, és kiválasztani, hány rügyet hagyunk meg rajtuk anélkül, hogy túlterhelnénk őket, és az a következő évi termés rovására menne.

A rövidcsapos váltómetszés során ki kell választani két világos rügyet, ezekből alakul ki a termőalap, vagyis a cser. Az ebből kifejlődő két vessző közül az egyiket tőből eltávolítjuk metszőollónkkal és a másikat két rügyre visszavágjuk - ezt ismételjük minden évben. A hosszúcsapos váltómetszés esetében is két rüggyel indítunk, de a vesszők kifejlődését követően a felső vesszőt négy-, míg az alsót kétrügyes rövid csapra vágjuk vissza.

Mindene megvan a szőlőgondozásához? A tökéletes munkához szükséges borászati kellékeket szerezze be webshopunkból!

Nem csak a belső számít!

Nem csak a belső számít

Csak a belső a fontos, tartja a mondás, de legyünk őszinték: ez nem mindig igaz. Így van ez a borászati termékek esetében is, hiszen lehet egy bor nagy finom, ha nincs szépen csomagolva, csak azok fogják megvenni, akik valamilyen szerencsés úton-módon már kóstolták, és tudják, hogy jó minőséget kapnak.

Nem kell azonban megijedni, hiszen borászati webáruházunkban minden kelléket megtalál, ami az igényes, esztétikus és vásárlóbarát csomagoláshoz szükséges. Borospalackok és díszüvegek várják, hogy borral legyenek megtöltve, illetve hogy kalapos és parafa dugóval legyenek lezárva. Ha igényes csomagolásra vágyik, tovább fokozhatja a megjelenést - fa és karton dobozokból készült borospalacktartók széles választékából válogathat. Ha mindez nem lenne elég, címkékkel és ünnepi plakettekkel is díszítheti az értékes tartalmú üvegeket.

Önnek elég a borról gondoskodnia, a borászati kellékeket, palackokat és a csomagolást nálunk egy helyen beszerezheti, és a siker garantált! Keresse fele borászati webáruházunkat, és varázsolja ellenállhatatlanná termékét!

Mitől lesz alacsony a bor minősége?

Mitől lesz alacsony a bor minősége?


Bárhogy is igyekszik, bármennyire is hozzáértő Ön és kiváló az alapanyag, mégsem tudja elérni azt a minőséget a borkészítés során, amelyet célul tűzött ki? Előfordulhat, hogy a borászati kellékekben van a hiba!


Ahhoz, hogy a bor tökéletes lehessen, fontos az is, hogy megfelelő minőségű borászati kellékeket használjon a teljes folyamat során, hiszen bármi befolyásolhatja a bor későbbi zamatát. Érdemes fokozottan figyelni arra, hogy minden alkalmazott eszköz magas kvalitású legyen, ezzel kiküszöbölve a lehetséges hibákat, amelyek végül sikertelenséghez és alacsonyabb színvonalhoz vezethetnek, ráadásul a saját hibáján kívül!


Amennyiben fontos Önnek, hogy csakis kiváló minőségű borászati kellékeket vegyen igénybe munkája során, és ezzel megadja magának a lehetőséget arra, hogy tökéletes bort készítsen, akkor érdemes szétnéznie kínálatunkban! A nálunk kapható borászati kellékekben nem fog csalódni – tekintse meg termékeinket Ön is, és rendeljen bizalommal webáruházunkból!

Készüljünk a 2016-os őszi szüretre!

Készüljünk a 2016-os őszi szüretre!


Ahhoz, hogy az idei szüret még tökéletesebb bort eredményezzen, érdemes a legjobb borászati kellékeket beszerezni.

A megfelelő szüreti eszközök használata a titok, a tökéletes, zamatokban gazdag bor elkészítésének. A megfelelő szőlőprés, a daráló, a hordó, mind – mind közre játszik a kiváló minőségű bor elkészítésében. A borászok között jelentős különbségek lehetnek a hordóhasználatkor, sokan a klasszikus barrique hordókra esküsznek, mellyel magas minőségű vörösborok állíthatók elő. Érdemes a hordó méretéről is elgondolkozni, ugyanis egy nagyobb méretű hordóban tovább érlelődhet a finom és minőségi bor!

A kiváló bor titka, a jól megválasztott borászati eszközök, valamint segédanyagok, melyek színes választékát megtalálja nálunk! Ha a megfelelő borászati eszközöket használja, Ön tökéletes színű és ízletes borokat készíthet, legyen szó fehér, - rosé, vagy vörösborról!

A szüretelésen át a palackozásig, majd a címkézésig, gondoljon Ön is a megfelelő minőségű eszközök használatára, és válasszon kiváló minőségű szüreti eszközöket kínálatunkból!

Miért jó az üvegszálas szőlőkaró?

Miért jó az üvegszálas szőlőkaró?


A szőlészetben mindenki más és más dologra esküszik, ha a támrendszerekről van szó – van, aki a természetességet tartja elsősorban szem előtt, van, aki pedig inkább a tartósságra törekszik. Nálunk mindenki megtalálja azt a fajta szőlőkarót, ami a legjobban megfelel az igényeinek, hiszen fa és üvegszálas darabokat is beszerezhet nálunk!

Az üvegszálas szőlőkaró a modern idők terméke, hiszen mesterséges anyagról van szó. Kialakítása miatt számos előnye van, amik remek lehetőséggé teszik a szőlészetek számára – tartós, a fával vagy fémmel szemben nem árt neki a csapadék, ráadásul igen rugalmas konstrukció. Amennyiben a tartósság az elsődleges szempont, és szeretne olyan szőlőkarót beszerezni, amivel nem kell sokat foglalkoznia a későbbiekben, akkor az üvegszálas megoldást ajánljuk!

Vásároljon Ön is bátran nálunk, hiszen csak a legjobb minőségű eszközöket szerezheti be borászati webáruházunkban, melyek valóban a segítségére lesznek munkája során! Várjuk rendelését!

Primőr, új borok palackozása: a parafadugótól a palackig

Primőr, új borok palackozása: a parafadugótól a palackig


Lassan beköszönt a hidegebb idő, az őszt felváltja a tél. Mostanra vége a szüretnek is, a finom, zamatos borok ott pihennek már a boros pincékben, a hordók oltalmában. Ideje megtenni a következő lépést, elérkezett a palackozás ideje!

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen meg cégünktől minden szükséges eszközt a palackozáshoz! Miért érdemes minket választania? Amennyiben nálunk vásárol, garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel, hiszen ellenőrzött alapanyagokat használhat, a boros palackoktól, a címkéken át, az utolsó parafadugóig.

Csapatunkkal kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy megrendelőink mindig elégedetten vegyék át a vásárolt termékeket. Tesszük ezt sok-sok lelkesedéssel és nem kevesebb rutinnal. Szakmai tapasztalatunk szavatolja, hogy a palackozás az Ön borászatánál is végig magas színvonalon zajlik majd.

Nézzen körül borászati webáruházunkban, rendeljen bátran, és gondoskodjon a palackozásról a legkiválóbb eszközökkel!

Borvizsgálat: az érzékszervi bírálatról

Borvizsgálat: az érzékszervi bírálatról


Webáruházunkban beszerezheti valamennyi szükséges borászati eszközt a tökéletes italhoz, ám kérdés, hogyan lehet megállapítani a bor minőségét.

A bor minőségének megállapításához kiváló eszköz az érzékszervi bírálat. Ez egyrészt a bor szabályos forgalomba hozatalához fontos, másrészt a készlet felméréséhez is szokták alkalmazni.

A bor érzékszervi vizsgálata során szakmai és fogyasztói szempontokat egyaránt figyelembe vesznek a végső bírálat meghozásához. A szakemberek rangsorolják, összehasonlítják, minősítik a palackok, hordók tartalmát. Ilyenkor mérlegelés alá kerül az is, hogy egy pincészet különböző borai éppen hol tartanak a fejlődésben, fejlődnek-e egyáltalán az elvárt mértékben, vagy éppen ellenkezőleg, hanyatlásnak indult a minőségük.

Az érzékszervi bírálat csak abban az esetben képes tökéletesen megbízható eredményt felmutatni, ha megfelelő körülmények között zajlik. Elengedhetetlen a borvizsgálat lefolytatásához egy tiszta, szagtalan, világos, ideális hőmérsékletű helyiség. Csak így lehet a borok színét, illatát és ízét zavartalanul mustrálni és bírálni. Sima, vékony, felfelé szűkülő, színtelen falú és talpas borászati eszköz - ilyen a tökéletes borkóstoló pohár. Ha minden megvan, kezdődhet az érzékszervi bírálat, vagyis a borkóstolás!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha minőségi borászati eszközökre van szüksége!


Az érzékszervi borvizsgálat folyamata

Az érzékszervi borvizsgálat folyamata

Az alábbiakban összefoglaljuk, hogyan is zajlik a bor vizsgálata pontosan, milyen egy profi borkóstolás profi borászati eszközökkel.

A borkóstolás során három érzékszerv kap főszerepet, ez pedig a látás, a szaglás, és természetesen az ízlelés:

  • A borkóstolás első lépése a bor megszemlélése. A fehér borokat alulról szokás megvizsgálni, míg a vörös borokat felülről szokták mustrálni. Elég fél decit kitölteni, majd azt megpörgetni a pohárban, eközben láthatóvá válik a nedű színe és mozgása.

  • Ezután jön a folyadék illatának megtapasztalása. Vannak borok, amelyeknek szellőzésre van szükségük ahhoz, hogy az illatok kellő mértékben felszabaduljanak. Ez a dekantálás folyamata. Itt bátran lehet használni a jelzőket: virágos, gyümölcsös, esetleg csokoládés.

  • Az ízlelés a végső tesztje a bornak. A profi kóstolók a következőképpen tesztelik a kiválasztott borokat: kis kortyokat isznak, de ha sok tétel van, akkor visszaköpik a bort. A bor kóstolása során feltérképezik annak szerkezetét és aromáit, vagyis a cukor-és alkoholtartalmát, textúráját, testességét, savait.

Forduljon borászati szaküzletünkhöz, és szerezzen be Ön is profi borászati eszközöket a legkiválóbb italok elkészítéséhez!

A bor és a stabilitás vizsgálat

A bor és a stabilitás vizsgálat

A borászat roppant összetett szakma, hiszen számos szempontot figyelembe kell venni ahhoz, hogy valóban ízletes, élvezhető nedűt kapjunk a munkánk végén. A tökéletes eredményhez nem elég a minőségi borászati kellékek használata, szükség van a szakértelemre is – például a bor stabilitás vizsgálata kapcsán!

Mi az a stabilitás vizsgálat?

A bor akkor stabil, ha nem található benne semmilyen üledék, vagyis a fogyasztáskor maximális tisztaságú italt kapunk. Amennyiben zavarossá válik a bor, annak számos oka lehet, melyek megállapíthatóak a lerakódás minőségéből, milyenségéből. Fontos, hogy tudjuk, mi okozta a bor stabilitásának felbomlását, hiszen csak így lehet hatékonyan tenni ellene - éppen ezért lényeges, hogy a stabilitás vizsgálat megtörténjen! A megfelelő borkezelés elvégzésével stabillá tehető az ital, így jelentős minőségbeli javulás érhető el!

Nem csak borászati eszközök és szüreti kellékek kapcsán fordulhat hozzánk! Ha szeretne többet tudni a stabilitás vizsgálatról, akkor is bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Miért fontos a szőlőt támrendszerre futtatni?

Miért fontos a szőlőt támrendszerre futtatni?

Magyarország köztudottan a minőségi borok hazája, melynek legfőbb oka, hogy hegyvidékeink ideális körülményeket biztosítanak a szőlőtermesztéshez. Természetesen ahhoz, hogy egy bor valóban minőségi, egyedi és méltán híres lehessen, több tényező is szükséges az optimális szőlőtermesztésen túl, de ez az egyik legfontosabb mindközül.

Aki egy kicsit is jártas a szőlőtermesztés világában, tudja, hogy ez a növény bizony futónövénynek számít, tehát támrendszerre van szüksége. Ennek oka, hogy a szőlőtőkének nincs vastag, erős szára, ami meg tudná tartani a termést, ezért különböző huzalokra és oszlopokra van szükség a szőlő támrendszerének kialakításához! Ha a szőlő támrendszere optimálisan van kialakítva, a növény biztonságosan növekedhet, és nagyobb termést hozhat. Éppen ezért fontos, hogy olyan eszközöket alkalmazzunk, melyek kellő tartást biztosítanak, ugyanakkor nem tesznek kárt a növényben!

Ha Ön is ilyen szőlő támrendszert keres, tekintse meg ajánlatainkat!

Crapal huzalok

A Crapal huzalok előnyei

A sikeres szőlészeti tevékenységhez jelentős mértékben hozzátartozik az is, hogy a támrendszerek kiépítése minél praktikusabb legyen. A tartós megoldások jelentik a legjobb opciót, hiszen minél kevesebbszer kell hozzányúlni a létrehozott rendszerhez, annál több időt fordíthatunk más munkákra a szőlő körül.

A Crapal huzalok remek lehetőséget biztosítanak azoknak, akik szeretnék, hogy minél ritkábban kelljen a támrendszerek javításával foglalkozniuk. A Crapal huzalok kialakítása elősegíti, hogy akár háromszor, négyszer hosszabb ideig használatban maradhassanak, mint a normál huzalok. Ez a kiváló korrózió elleni védelemnek köszönhető, hiszen a speciális bevonat segít abban, hogy ezek a huzalok remekül bírják az időjárás viszontagságait.

Ön is csak a legjobb megoldásokra ruház be szívesen? Akkor nem kell tovább keresgélnie, hiszen a Crapal huzalok praktikusságához és minőségéhez nem férhet kétség. Használja ki a lehetőséget és rendeljen bátran, felmerülő kérdéseivel keressen minket bizalommal!

Fenox támrendszer köves talajra

Fenox támrendszer köves talajra

Bár a hazai szőlőtermő területek többsége ideális adottságokkal rendelkezik, olykor előfordul, hogy az adott tőkét köves talajra szükséges ültetni. Ennek megvannak a maga előnyei, hiszen a köves talajban kevésbé képesek megtelepedni a különböző gyomok, illetve a nedvesség is könnyebben fenntartható.

Azonban ebben az esetben igen praktikus a Fenox támrendszer alkalmazása, mely kifejezetten köves talajra lett kifejlesztve, így sokkal biztosabb tartást képes nyújtani. A Fenox támrendszer több komponensből áll össze, így minden körülmény közepette meg tudja állni a helyét.

A Fenox támrendszerhez tartozik egy alap kialakítás, illetve számos kiegészítő, melyek az adott környezethez segítenek igazodni. Emellett szerszámok is találhatóak a kínálatban, amik kifejezetten a Fenox támrendszerhez lettek kifejlesztve, így hatékonyabban és gyorsabban összeszerelhetőek segítségükkel a különböző elemek.

Ha Önnek is megbízható támrendszerre lenne szüksége köves talajon, tekintse meg ajánlatainkat, és forduljon hozzánk bizalommal!

Tudnivalók a művelés- és metszésmódokról

Tudnivalók a művelés- és metszésmódokról

Ahhoz, hogy kiváló szőlőtermésünk legyen, gondoskodni kell a növény megfelelő körülményeiről. Nagyon fontos, hogy a szőlőt helyesen, előírt módszerekkel műveljük, mert csak így lehet belőle felhasználható alapanyag. Különböző eljárások állnak rendelkezésünkre ezen a területen, és szükséges kitapasztalni, hogy melyik művelési technika ideális a növény számára. Borászati szaküzletünk két népszerű módszert emel ki:

  • Az ernyőművelés lényege, hogy 140 cm magasra hagyjuk nőni a törzset, majd visszahajlítunk a segédhuzalhoz 2-4 szálvesszőt. A szálvesszők számát befolyásolja a tőke fajtája és erőssége, gyenge tőkék esetében úgynevezett ugarcsapot hagyunk. A tő- és sortávolság általában 1 - 1,5 x 3 - 3,5 m.

  • A középmagas kordonművelés átmenet a hagyományos és a modern módszerek között. Középmagas kordonról akkor beszélhetünk, ha az alsó huzal 70-80 cm magasságban helyezkedik el. Rövid- és hosszúcsapos metszés jellemző. A sortávolság ebben az esetben biztosítja, hogy kisebb munkagépek is elférhessenek, a tőtávolság 1-1,2 m.

Ha tanácsokra vagy szakértői véleményre van szüksége, bátran vegye fel a kapcsolatot borászati szaküzletünk munkatársaival!


Szőlő művelésmódok

Szőlő művelésmódok és metszésmódok:

A guyot - függönyös és a fejművelésről

A szőlőtőkéknek folyamatos metszésre van szüksége ahhoz, hogy a rügyek megfelelően fejlődjenek, termékenyek lehessenek. A metszésmódok között többfélét is megkülönböztethetünk, ezek egyike a fejművelés.

A fejművelés lényege, hogy tőkéket egy vagy két rügyes metszéssel alakítjuk, ennek eredményeképpen a tőkefej lassanként megvastagszik. A fejművelésen belül is megkülönböztethetünk kopaszmetszést, amikor a sárszemen kívül minden világos rügyet eltüntetünk. A másik a rövidcsapos metszés, ahol a metszés lényege, hogy a terhelést a tőkefejen kell meghagyni.

A guyot művelésnél a szőlőtőkék törzse nagyon alacsony, kb. egy arasznyi magasságú, aminek a tetejét váltómetszés alakítja szálvesszővé. Így azt vízszintesen lehet huzalokra vezetni.

A függönyös művelésnek két fajtáját gyakorolhatjuk az egyes- és a kettősfüggyöny művelést. A szőlőtőkék mellett párhuzamosan kartartó huzalokat feszítünk ki, amire a szálvesszőket vezetik. A növekvő szőlő függönyszerűen lecsüngő alakot vesz fel.

Szőlő metszéshez keres eszközöket? Nálunk megtalálja!

A honlap üzemeltetője és tartalomért való jogi felelőse: Bí-Bor-Ász Kft.,H-7773 Villány, Szent István u. 35., info@bi-bor.hu

Adószám: 13442659-2-02, cégjegyzék szám: 02-09-069934, Céget bejegyző bíróság: Baranya Megyei Cégbíróság

VPID szám: 0002882189, műk. eng. szám: 7/2011/B, 248/2011/Ig, KSH törzsszám: 13442659-4661-113-02, FELIR: AA3575033

Telephelyek /személyes átvételi pontok/: 7773 Villány, Szent István utca 35. , 7800 Siklós, Széchenyi u. 11.

Bankszámlaszámaink: CIB 10701214-68938462-51100005

IBAN szám:     CIB HU83 10701214-68938462-51100005      SWIFT: CIBHHUHB

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-57835/2012, iktatószáma:207835/2012/N